Transport international si national de marfa

Aici gasiti cele mai eficiente solutii de transport pentru sute de rute din tara si Europa Telefon: 0734.65.77.30
Despre noi

Cereti Acum o Cotatie de pret

COTATIE

contact

Afacerea noastra se bazeaza pe incredere. Credem in relatiile personale cu toti clientii nostri. De aceea, va rugam sa ne contactati direct pentru orice intrebare aveti.

Despre Noi

Prin GrupajeMarfa.ro aveti acces la cele mai sigure solutii de transport marfa, atat pe rute nationale, cat si internationale.

Doriti sa faceti un transport pana in Franta, de exemplu, dar nu stiti care este cea mai eficienta solutie? Este simplu daca apelati la noi. Prin GrupajeMarfa.ro veti afla in mai putin de 24 de ore optiunile pe care le aveti.

De ce suntem cei mai eficienti de pe piata de transporturi? Simplu. Experienta totala de zeci de ani pe care echipa noastra a acumulat-o in acest domeniu si relatiile de lunga durata pe care le avem cu mii de transportatori din tara si din strainatate ne permit sa negociem in numele dumneavoastra solutii inaccesibile clientilor de rand.

Solutiile noastre de transport cuprind orice varianta. Puteti sa contractati prin noi expeditii in regim de camion complet - adica, marfa dumneavoastra sa ocupe in intregime unul sau mai multe camioane. Dar si grupaj de marfa pe camioane specializate - cu alte cuvinte, coletul dvs. va fi trimis alaturi de alte colete, pentru eficientizarea costurilor. O solutie avantajoasa, avand in vedere ca de multe ori este greu sa umpleti un camion intreg.

Forta GrupajeMarfa.ro consta in cunostintele pe care le avem in domeniu, dar si in flexibilitatea de care dam dovada atunci cand cautam o solutie pentru clientii nostri. Dorim sa construim relatii pe termen lung, asa ca clientul nostru chiar este stapanul nostru. Iar interesele sale sunt intotdeauna mai importante decat orice altceva.

Sunati-ne pentru a ne cunoaste mai bine. Va veti convinge ca GrupajeMarfa.ro este solutia cea mai inteligenta, comoda si eficienta pentru toate cerintele dvs. de transport marfa si expeditii, national, international, in regim auto complet sau grupaj.

Vedeti principalele noastre rute internationale